Benedikte

Studioets nerd

Benedikte startet hos oss i 2017. Hun er opprinnelig fra Sandefjord, men rotet seg opp til Trondheim i 2014. Benedikte elsker å lage alt som er av tegneserie og anime stil. Med inspirasjon fra Japan, Animasjon og Disney, lager hun stadig fargerike tatoveringer med markante linjer.
Men det stopper henne ikke fra å eksperimentere, for i tattoo bransjen inspireres hun av neo tradisjonell stil, blackwork og fineline black and grey.

Med ett naturlig driv og forkjærlighet for design, vil hun alltid finne en god løsning for kundene sine.begynte som barn

Benedikte er utdannet med Fagbrev som Grafisk Designer og har tatt ett år på Høyskolen Kristiania med Illustrasjon som fag. På videregående gikk hun Medier og Kommunikasjon, og er derfor en viktig del av vårt grafiske materiell som brosjyrer og nettside.

Da hun var 10 år, jobbet moren hennes som vaskehjelp på ett tatovering studio i tre år. Benedikte brukte mye av ettermiddagene sine der. Der fikk hun bruke tegnemateriell og annet ufarlig utstyr, og oppleve hvordan tattoo bransjen var i "gode gamle dager". Siden den gang, har hun vært besatt av tatoveringer og jobben bak det.

Foto av: Truls Lucas