Kine

Sjefen sjøl

Kine har jobbet på studioet i elleve år og har drevet det de siste 7 årene. Hun har store ambisjoner for studioet hun elsker og har derfor høye krav til både studioet og sitt eget arbeid.

Hun ble vel først kjent for sin bruk av farger og detaljarbeid og har en forkjærlighet for det neotraditionelle utrykket. I senere tid har hun utviklet sin egen vri på realistiske motiver, en semirealistisk stil som er blitt typisk for nettopp henne.

Kine jobber raskt og fokusert, ofte på frihånd. Det er vel ingen hemmelighet at kunden selv må be om pauser, da Kine koser seg så mye i arbeidet sitt.


kreativ ildsjel

Kine har utdanning innenfor interiør og design, men har hele livet elsket alt kreativt. Dette har virkelig farget skoleårene og livet generelt helt fra start.

Alt av håndarbeid og kreative utløp interesserer hun seg for og hun har stor tro på at dette vil styrke evnene som tatovør og studioeier.

I tillegg tilbringer Kine utallige timer i frisk natur og dette har inspirert henne mer og mer i arbeidet de siste årene. Det har vel også preget valget av navn på studioet samt stilen i de hjemmekoselige lokalene.


Foto: Truls Lucas